Templestowe Lower Residence

The Templestowe Lower Residence is our latest design project and is quickly heading towards construction. This design provides a split level, bespoke family home which takes advantage of the sloping nature of the corner block. The lower level semi-basement offers a large 4 car garage, open plan rumpus room (connecting to an outdoor terrace), theatre and guest bedroom. Entrants arrive at this lower level into an impressive double height space comprising of a feature stair which leads you to the upper level living areas. The upper level is efficiently arranged to provide an east facing master suite (unlocking the available views), two large children’s bedrooms, a study and a free flowing north/west facing open plan living space, which prioritises its indoor/outdoor connections with the alfresco area, pool and balcony.